Dispositivos e acessórios
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Preparação 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Energia
762 kJ /
182.1 kcal
Gordura
1.7 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
39.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Onsen Eggs
50min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Chicken stock powder
6h 35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Mantao
1h
Calamansi Juice
5min