Dispositivos e acessórios
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Preparação 10min
Total 30min
300 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
1636 mg
Proteína
13 g
Energia
3309 kJ /
789 kcal
Gordura
62 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
49 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thicken Mode
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Dauphinoise Potatoes
50min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35min
Creamy Tomato Soup
40min
Creamy tomato soup
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Mushroom Soup
20min
Mashed Potatoes
45min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Onion Soup
1h