Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 ( 72 avaliações )

Ingredientes

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 30 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces
  • 50 g unsalted butter cold, diced
  • 60 g shallots halved
  • 120 g dry white wine
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 200 g boiling water
  • 125 g single cream (approx. 18 % fat)
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • fine sea salt to taste

Nutrição
por 300 g
Energia
789 kcal / 3309 kJ
Proteína
13 g
Gordura
62 g
Hidratos de carbono
27 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
49 g
Sódio
1636 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas