Mushroom and White Wine Cream Sauce

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 72 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
300 g

Ingredientes

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    30 g
  • fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces
    100 g
  • unsalted butter cold, diced
    50 g
  • shallots halved
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • boiling water
    200 g
  • single cream (approx. 18 % fat)
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fine sea salt to taste

Nutrição por 300 g

Energia 789 kcal / 3309 kJ
Proteína 13 g
Gordura 62 g
Hidratos de carbono 27 g
Fibra 10.3 g
Gordura saturada 49 g
Sódio 1636 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...