
Dispositivos e acessórios
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Preparação 10min
Total 30min
300 g
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Nutrição por 300 g
Energia
789 kcal /
3309 kJ
Proteína
13 g
Gordura
62 g
Hidratos de carbono
27 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
49 g
Sódio
1636 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simple Ideas
201 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda

Thicken Mode
17 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda