
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mashed Potatoes
- 900 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward) peeled, diced (approx. 1.5 cm)
- 340 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g salted butter diced
Beef Stew
- 850 g stewing steak sinew free, cubed (approx. 2.5 cm)
- 30 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves (opcional)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 110 g onions quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 80 g carrots cut into 1 cm rounds (approx. 1 carrot)
- 80 g celery cut into 1 cm rounds (approx. 2 stalks)
- 80 g parsnips cut into 1 cm rounds (approx. 2 small parsnips)
- 2 Tbsp plain flour
- 3 Tbsp tomato purée
-
1
beef stock cube (for 0.5 l)
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 350 g water
- 110 g frozen peas defrosted, plus 12 for ghost eyes
- 110 g sweetcorn kernels, frozen
- 110 g fresh button mushrooms sliced or diced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 531 kcal / 2222 kJ
- Proteína
- 41 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Fibra
- 6 g
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