Dispositivos e acessórios
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water for steaming1000 g
-
basmati rice280 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fine green beans topped and tailed280 g
-
oil for greasing1 tsp
-
fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)4
-
tikka paste8 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.2 g
Energia
2427 kJ /
580 kcal
Gordura
21.3 g
Hidratos de carbono
59.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indian Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Chicken in Yoghurt
1h
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Pasta al Arrabiata
30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Garam Masala
50min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Keralan Fish Curry
30min