Dispositivos e acessórios
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water for steaming1000 g
-
basmati rice280 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fine green beans topped and tailed280 g
-
oil for greasing1 tsp
-
fresh salmon fillets about 1.5 cm thick (500 g)4
-
tikka paste8 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.2 g
Energia
2427 kJ /
580 kcal
Gordura
21.3 g
Hidratos de carbono
59.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indian Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Steamed Rice
25min
Boiled Eggs
20min
Hake and Prawn Burger
15min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Kachumber (Onion, Tomato and Cucumber Salad)
5min
Garam Masala
10min
Immune Booster
5min
Prawn Bhuna
30min
Prawn Curry
30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min