Dispositivos e acessórios
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4.3 mg
Proteína
1.9 g
Energia
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brown sugar spice rub
5min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Egg Pudding With Passion Fruit
5h 20min
Strawberry jam
55min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Whole steamed chicken
1h 20min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Mussels in coconut milk
25min
Plum and cherry paste
5h 15min
Mini lemon curd tarts
2h 20min