Dispositivos e acessórios
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Preparação 10min
Total 24h 30min
6 portions
Ingredientes
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
36.6 mg
Proteína
4 g
Energia
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple cider dressing
5min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Gluten free madeleines
4h 25min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1h 5min