Dispositivos e acessórios
Peaches in white wine syrup
Preparação 10min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
-
peaches depending on size6 - 8
-
pure maple syrup100 g
-
white wine600 g
-
water300 g
-
cinnamon quill2
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds scraped1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
lemon zest (7 x 1 cm), no white pith6 pieces
-
star anise3
-
fresh mint leaves only, to serve1 - 2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
62.8 mg
Proteína
4.3 g
Energia
968.3 kJ /
230.5 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
11.9 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
42.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegetarian Kitchen
87 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cherry margarita
25min
Lavender honey ice cream
12h 25min
Wasabi mayonnaise
10min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Coconut rum sauce
15min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Spiced red wine pears
45min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Oysters Mignonette
5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min