Dispositivos e acessórios
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Preparação 25min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
652.3 mg
Proteína
60.9 g
Energia
1476 kJ /
351.4 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h