![Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6) Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a4296ef0-cd55-4a2d-9275-f26117b3ec06/Derivates/96eb6e65-2d9e-4d51-bb42-a8aca77c36c7.jpg)
Versões compatíveis
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Artichoke filling
- 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
- 80 g artichoke hearts in oil, drained
- 100 g ricotta
- 20 g lemon juice
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken ballotine and red capsicum sauce
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1476 kJ / 351.4 kcal
- Proteína
- 60.9 g
- Hidratos de carbono
- 7.1 g
- Gordura
- 7.8 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 652.3 mg
Receitas alternativas
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
XO sauce
1h 50min
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 Std. 5 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sautéed prawns
15min
Sweet and sour prawns
1 Std.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min