Pulled Pork Burgers

Pulled Pork Burgers

4.3 35 avaliações
Preparação 20min
Total 4h 50min
6 portions

Ingredientes

  • garlic cloves
    2
  • boneless pork shoulder, sinew free trimmed (5-6 lg. pieces)
    28 oz
  • yellow onions sliced in half moons (¼ in.)
    4 oz
  • fresh rosemary, leaves only
    1 sprig
  • water
    8 oz
  • apple cider vinegar
    6 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve
    18 oz
  • ground black pepper to season, to taste
  • lettuce leaves to serve
  • burger buns
    6
  • red onion sliced in half moons (¼ in.), to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 432 kcal / 1807 kJ
Proteína 27 g
Gordura 18 g
Hidratos de carbono 39 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 6 g
Sódio 847 mg

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