
Dispositivos e acessórios
Pulled Pork Burgers
Preparação 20min
Total 4h 50min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder, sinew free trimmed (5-6 lg. pieces)28 oz
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
fresh rosemary, leaves only1 sprig
-
water8 oz
-
apple cider vinegar6 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve18 oz
-
ground black pepper to season, to taste
-
lettuce leaves to serve
-
burger buns6
-
red onion sliced in half moons (¼ in.), to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
432 kcal /
1807 kJ
Proteína
27 g
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
39 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Sódio
847 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Slow Cooking
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos