Dispositivos e acessórios
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Preparação 30min
Total 5h 30min
10 portions
Ingredientes
Preparing the Turkey
-
whole turkey thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)1
Lemon Herb Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra to garnish1
-
fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish6 sprigs
-
pancetta diced3 oz
-
garlic clove1
-
mascarpone5 oz
-
salt to taste½ tsp
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ground black pepper to taste¼ tsp
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unsalted butter diced (1 in.)8 oz
Prepping the Turkey
-
yellow onion quartered1
-
garlic bulb cut in half1
-
5 fresh bay leavesdried bay leaves (opcional)5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
909.4 mg
Proteína
93.9 g
Energia
3718.3 kJ /
888.7 kcal
Gordura
52.2 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
23 g
Hidratos de carbono
6.4 g
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