Dispositivos e acessórios
Moroccan bundt
Preparação 10min
Total 1h 20min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.3 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nice bundt
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hazelnut torte
3h 15min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Berry and cream filo stacks
30min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Cheese pies
1h 25min
Coconut matcha panna cotta
3h 50min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Golden baklava
25h 25min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Rustic bread
2h