Dispositivos e acessórios
Moroccan bundt
Preparação 10min
Total 1h 20min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.3 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Gordura
26.3 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
38.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nice bundt
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Pear and chocolate frangipane
2h
Lime sour cream bundt cake
50min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Date and nut loaf
1h 20min
Apple and date cake
1h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h