Dispositivos e acessórios
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
Preparação 20min
Total 3h 35min
8 portions
Ingredientes
Coconut crumb
-
plain flour60 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
ground cinnamon2 pinches
-
white sugar30 g
-
coconut flakes30 g
Chilli pineapple
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred1
-
white sugar250 g
-
fresh pineapple (1.5-2 kg, unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)1
-
water1000 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to serve1 sprig
-
rum (see Tips)100 g
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
gluten free cornflour2 tsp
-
ice cream to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
28.4 mg
Proteína
3.2 g
Energia
14259.3 kJ /
1188.2 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mussels in coconut milk
25min
Chilli lime sauce
5min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Quiche Lorraine
45min
Finger lime tarts
2h 30min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Mango lassi
5min
Spiced cauliflower pilau
20min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min