Dispositivos e acessórios
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
Preparação 5min
Total 2h 40min
25 pieces
Ingredientes
-
palm sugar (gula Melaka) cut in chunks (3 cm)227 g
-
caster sugar105 g
-
water1220 g
-
pandan leaves tied into knots4 - 5
-
glutinous rice flour150 g
-
white rice flour1 tbsp
-
coconut milk concentrated380 g
-
salt1 pinch
-
oil to grease
-
white vinegar15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
21 mg
Proteína
1 g
Energia
435 kJ /
104 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50min
Masala Squid
25min
Sambal Belacan
10min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Nasi Lemak
45min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min