Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
289 mg
Proteína
7 g
Energia
2120 kJ /
506 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet baking with caramel
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Red Velvet Brookie
50min
Salt Bread
2h
Red Velvet Cupcakes
1h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nenhuma avaliação
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
2h 5min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Caipiroska
5min
Caramel Popcorn
40min
Chicken and pear pie
Nenhuma avaliação