Dispositivos e acessórios
Lemon meringue tart
Preparação 25min
Total 2h 30min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing200 g
-
flour340 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon filling
-
sugar150 g
-
lemon zest only1
-
egg1
-
egg yolks4
-
freshly squeezed lemon juice110 g
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
Meringue topping
-
sugar160 g
-
egg whites4
-
salt1 pinch
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Proteína
8 g
Energia
2178 kJ /
521 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Profiteroles
2h 15min
Chocolate mousse
3h 20min
Meringue Ghosts
12h 25min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Pear Frangipane
1h 30min
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Lemon Tart
4h 30min