Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 180 g basmati rice
- 1000 g water
- 1 onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred, cut into pieces
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g coconut oil
- 3 tsp ground coriander
- 3 tsp ground cumin
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 dried bay leaf
- 500 g chicken thigh fillets, cut into thirds
- 200 g tomato passata
- 200 g coconut cream
- 40 g tomato paste
- 50 g kale, sliced
- 4 - 5 sprigs fresh coriander leaves, to garnish
- ½ - 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2157.7 kJ / 513.7 kcal
- Proteína
- 29.9 g
- Hidratos de carbono
- 41.5 g
- Gordura
- 24.3 g
- Gordura saturada
- 16.1 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 674.4 mg
Receitas alternativas
Sticky chicken
24h 35min
Quick massaman beef curry
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chunky bolognese
50min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Easy satay chicken
40min
Hoisin pork bowl
30 min
Kid-friendly butter chicken
35min
Chicken teriyaki
20min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min