Dispositivos e acessórios
Turkey roulade with peaches and apricots
Preparação 40min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
-
skinless turkey breast fillet cut in half lengthways900 - 1000 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 tsp
-
walnuts50 g
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned peaches drained and chopped into pieces120 g
-
mascarpone cheese100 g
-
egg1
-
grated lemon zest1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried tarragon½ tsp
-
prosciutto200 g
-
dried apricots12
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2165 mg
Proteína
52 g
Energia
2248.1 kJ /
535.3 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
17.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Buckwheat bread
2h 5min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Wasabi mayonnaise
10min
Tuscan bean soup
30min
Coconut Butter
5min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min
Rye loaf
40min
Keto sweet pastry
1h
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Sago plum pudding
28h 15min