Dispositivos e acessórios
Traditional cocktail sauce
Preparação 5min
Total 5min
390 g
Ingredientes
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 gram
Sódio
92.6 mg
Proteína
0.5 g
Energia
546 kJ /
130 kcal
Gordura
14 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Garlic and herb butter
10min
Plum and cherry paste
5h 15min
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Mayonnaise
5min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Prawn wontons
2h
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Pavlova
6h