Dispositivos e acessórios
Traditional cocktail sauce
Preparação 5min
Total 5min
390 g
Ingredientes
-
grapeseed oil250 g
-
egg room temperature1
-
lemon juice2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sea salt½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
Tabasco® sauce5 drops
-
tomato sauce35 g
-
double cream45 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 gram
Sódio
92.6 mg
Proteína
0.5 g
Energia
546 kJ /
130 kcal
Gordura
14 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
0.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hollandaise sauce
15 Min
British spice rub
5 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Thai beef salad with noodles
1 Std.
Pork san choy bau
25 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Brandy cream
15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Chocolate fondants
30 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min