
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 duck whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)
- 3 tsp sea salt
- 2 ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp dried marjoram
- 100 g brown onion cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 150 g chicken liver without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces
- 200 g turkey mince broken into pieces
- 15 pitted prunes
- 40 g breadcrumbs
- 1 egg
- 50 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 597.4 kcal / 2509.2 kJ
- Proteína
- 23.6 g
- Gordura
- 51.7 g
- Hidratos de carbono
- 8.7 g
- Fibra
- 2.4 g
- Gordura saturada
- 16.7 g
- Sódio
- 704.7 mg
Receitas alternativas
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Basil pesto
10min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Basil oil
10min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Roasted fennel dip
35min