Versões compatíveis
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Hidratos de carbono
- 10.9 g
- Gordura
- 4.6 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 337.3 mg
Receitas alternativas
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 Std. 40 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Traditional sausage rolls
50 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min