Versões compatíveis
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Proteína
- 2.1 g
- Hidratos de carbono
- 10.9 g
- Gordura
- 4.6 g
- Gordura saturada
- 0.6 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 337.3 mg
Receitas alternativas
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 phút
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Hidden veg sausage rolls
45min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min