Dispositivos e acessórios
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Preparação 10min
Total 4h 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
13.3 mg
Proteína
2.8 g
Energia
375 kJ /
89.8 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Strawberry margarita
5min
Pumpkin Chai Latte
20min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Fresh jalapeño dip
5min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Vegan almond dip
5min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Dairy free chocolate coconut custard
15min
Chilli and cheese nachos
35min