Dispositivos e acessórios
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Preparação 10min
Total 4h 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
13.3 mg
Proteína
2.8 g
Energia
375 kJ /
89.8 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
15.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom and kale risotto
55min
Leek and cheese tart
1h 15min
Macadamia chocolate cookies
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Walnut and coffee cream muffin
55min
French onion pasta
45min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Creamy potato mash
30min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Creamy spinach salmon with couscous
20min