Versões compatíveis
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Hidratos de carbono
- 13.2 g
- Gordura
- 32.6 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 1651.4 mg
Receitas alternativas
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Café de Paris butter
25 min
Jalapeño Poppers
1u.
Korean fried chicken
4h
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Jalapeño poppers
35min
Shichimi togarashi oysters
1h 10 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 Std. 50 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Pork and prawn dumplings
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min