![Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings) Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B43A69D-FB9C-47AE-AD26-10366AED8446/Derivates/81b1e1d3-b20a-42b0-808f-a3aa8d8998cb.jpg)
Versões compatíveis
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Hidratos de carbono
- 13.2 g
- Gordura
- 32.6 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 1651.4 mg
Receitas alternativas
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1h 35 min
Peanut soba noodle wonton cups
40 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Harissa
25 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1j 10 menit
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min