Dispositivos e acessórios
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Preparação 10min
Total 10min
1 Total recipe
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh bird's eye chilli deseeded if preferred (optional)1
-
garlic clove1
-
sesame oil20 g
-
light soy sauce30 g
-
Chinese black vinegar20 g
-
alcoholic ginger beer (see Tips)40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds toasted, to serve1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
1651.4 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1504.8 kJ /
358.3 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
13.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dinner for two
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26h 15min
Tandoori paste
5min
Garlic paste
20min
Zhoug
10min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Sherbet mimosas
10min
Herb and garlic dip
5min
Piri-piri sauce
10min
Cucumber and mint raita
30min
Honey, soy and mustard marinade
5min