Versões compatíveis
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, deseeded if preferred (optional)
- 1 garlic clove
- 20 g sesame oil
- 30 g light soy sauce
- 20 g Chinese black vinegar
- 40 g alcoholic ginger beer (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, to serve
- 1 - 2 tbsp sesame seeds, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 Complete recipe
- Energia
- 1504.8 kJ / 358.3 kcal
- Proteína
- 7.3 g
- Hidratos de carbono
- 13.2 g
- Gordura
- 32.6 g
- Gordura saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sódio
- 1651.4 mg
Receitas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Nam Jim
10 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Pork and prawn dumplings
55 min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 godz.
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min