
Dispositivos e acessórios
Chocolate cake pops
Preparação 50min
Total 1h 55min
20 pieces
Ingredientes
Chocolate cake
-
hazelnuts80 - 100 g
-
dates, pitted halved80 g
-
eggs2
-
oil30 g
-
vanilla aroma1 tsp
-
buttermilk200 g
-
flour100 g
-
cocoa powder30 g
-
baking soda1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt1 - 2 pinches
Cake pops
-
freeze-dried raspberries15 g
-
blanched almonds50 g
-
crunchy peanut butter unsweetened50 g
-
dark chocolate in pieces (see tip)400 g
-
oil3 tbsp
-
shredded coconut (opcional) raw or toasted, for coating
-
coloured sprinkles (opcional) for decorating
Nutrição por 1 piece
Energia
253.1 kcal /
1058.9 kJ
Proteína
5.2 g
Gordura
18.3 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
6.3 g
Sódio
123.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cooking with Kids - Chocolate
5 Receitas
Internacional
Internacional