Dispositivos e acessórios
Vegan Pineapple Coconut Tart
Preparação 5min
Total 8h 30min
8 portions
Ingredientes
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
9 g
Energia
3343 kJ /
799 kcal
Gordura
43 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
31 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1h
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Vegan Caesar dressing
5min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Vegan Cashew Sauté
35min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Vegan Chocolate Cake
1h 55min