Dispositivos e acessórios
Pea Pesto with Ricotta
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
408.9 mg
Proteína
12.6 g
Energia
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Gordura
34 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Orzo
40min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Green Goddess Salad
10min
Curry Chicken Coleslaw
10min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Broccoli Salad
5min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Creamy Broccoli Salad
10min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min