Dispositivos e acessórios
Pea Pesto with Ricotta
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
408.9 mg
Proteína
12.6 g
Energia
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Gordura
34 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Ginger Cabbage Slaw
15min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Grated Carrot Salad
10min
Basic Farro
35min
Lemon Feta Dressing
5min
Aji Verde Sauce
10min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min