Dispositivos e acessórios
Pea Pesto with Ricotta
Preparação 5min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
408.9 mg
Proteína
12.6 g
Energia
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Gordura
34 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Perfect for Dipping
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potato Curry Soup
35min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Pumpkin Seed Pesto
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Tuscan White Bean Stew
1h
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min