Versões compatíveis
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Marinade, Chicken Skewers and Rice
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 120 g soy sauce
- 60 g honey
- 10 g toasted sesame oil
- 40 g barbecue sauce
- ½ pinch ground black pepper
- 800 g chicken breast fillets, skinless, cubed (2-3 cm)
- 3 mixed peppers (approx. 400 g in total)
- 200 g button mushrooms
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- 300 g long grain rice
- 1300 g water
Asian Mushroom Soup
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp coriander seeds
- 6 - 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 20 g toasted sesame oil
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
ou 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 600 g water
- 160 g coconut milk
- 2 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 100 g rice vermicelli
Sauce
- 2 Tbsp cornflour
- 4 Tbsp water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3250 kJ / 776 kcal
- Proteína
- 61 g
- Hidratos de carbono
- 105 g
- Gordura
- 10 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 3832 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Nenhuma avaliação
Mulled Wine
30min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Indochine Chicken Salad
1hod. 20min
Creamy Mushroom Soup
20min
Spelt Bread
1h 45 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 Min
Coconut Prawn Soup
45 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min