Versões compatíveis
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Broccoli and Potatoes
- 700 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 500 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 600 g broccoli, cut in florets
Cheese Sauce
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g blue cheese, cut in pieces
- 20 g plain flour
- 50 g unsalted butter, diced
- 80 g cream
- 400 g water
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1753 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 15 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Fibra
- 6.4 g
- Sódio
- 903 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
White Long-grain Rice
35min
French Toast with Vanilla Sabayon
20min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 Std.
Creamy Vanilla Ice Cream
10 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1h
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Blueberry Yoghurt
13 Std.