
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 onion halved
- 2 garlic cloves
- 5 cm fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g butter diced
- 1 - 2 tsp curry powder to taste
- 4 carrots cut in pieces (3 cm)
- 1 - 2 Granny Smith apples peeled, cored and cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
-
1
Tbsp meat stock paste (see tips)
ou 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips) - 2 Tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g tinned chickpeas rinsed and well drained (weight is pre-draining)
- 2 pinches ground black pepper plus extra to garnish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp curry powder
- 250 g whipping cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 376 kcal / 1580 kJ
- Proteína
- 6.9 g
- Gordura
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Fibra
- 7.5 g
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