Versões compatíveis
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 350 - 400 g fresh spinach leaves
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch salt, adjust to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1159 kJ / 277 kcal
- Proteína
- 42 g
- Hidratos de carbono
- 21.5 g
- Gordura
- 2.5 g
Receitas alternativas
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Mashed Potatoes
45min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min