Dispositivos e acessórios
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
water600 g
-
new potatoes cut in pieces (4 cm)500 - 600 g
-
smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned4 fillets
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh spinach leaves350 - 400 g
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
42 g
Energia
1159 kJ /
277 kcal
Gordura
2.5 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Basmati Rice
35min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Eggs
20min
Mashed Potatoes
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Steamed Salmon Parcels
55min
Beef in Stout
1h 40min