
Versões compatíveis
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g water
- 500 - 600 g new potatoes cut in pieces (4 cm)
- 4 fillets smoked haddock (approx.160 g each), skinned and boned
- 1 pinch ground black pepper or to taste
- 350 - 400 g fresh spinach leaves
- 1 pinch ground black pepper adjust to taste
- 1 pinch salt adjust to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 277 kcal / 1159 kJ
- Proteína
- 42 g
- Gordura
- 2.5 g
- Hidratos de carbono
- 21.5 g
Receitas alternativas
Salt Cod Gratin
50min
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Vegetable Soup
35min
Ratatouille
40min
Mashed Potatoes
45min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Tomato and Haddock Rice
50min
Honey Glazed Carrots
30min