Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
TM5 TM6

Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach

3.6 (5 avaliações )

Ingredientes

  • 400 g carrots, cut in pieces
  • 300 g leeks, cut in pieces
  • 200 g turnips, cut in pieces
  • 100 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
  • 800 g water
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 200 g fresh baby spinach
  • 40 g butter, cut in pieces
  • 100 g tomatoes, diced
  • 8 eggs, chilled (see tip)
  • 400 g white bread, toasted, cut in fingers

Nutrição
por 1 portion
Energia
1169 kJ / 279 kcal
Proteína
13 g
Hidratos de carbono
34 g
Gordura
9 g
Fibra
5.6 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas