Dispositivos e acessórios
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Preparação 15min
Total 2h 5min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
873 mg
Proteína
17 g
Energia
2084 kJ /
498 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pomegranate Mojito
10min
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Matcha Stamp Cookies
1h
Blueberry Swirl Cheesecake
8h 55min
Summer Squash Flatbread
50min
Crème Fraîche Apple Pie
2h
Two Crust Pie Pastry
13h 50min
Black and White Cookies
2h
Thai Curry Noodles
25min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Hibiscus Cheesecake
2h