Dispositivos e acessórios
Zucchini and Ginger Marmalade
Preparação 10min
Total 40min
30 oz
Ingredientes
-
lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith) plus juice (approx. 2 oz)1
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 oz
-
zucchini cut into pieces (2 in.)18 oz
-
sugar18 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
2 mg
Proteína
0.2 g
Energia
292.3 kJ /
69.9 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pump Up the Jam
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Apple Fritter Bread
2 Std.
Vanilla Sugar
72 Std.
Sweetened Condensed Milk
50 Min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 Std. 30 Min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 Std. 5 Min
Vegetable Stock Base
40 Min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 Std. 30 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Apple Butter
1 Std. 30 Min
No Bake Coconut, Pecan, Date and Cranberry Bars
10 Min
Almond Biscotti
1 Std. 50 Min