Dispositivos e acessórios
Sun-Dried Tomato Pizza Dough
Preparação 20min
Total 4h
12 slices
Ingredientes
Sun-Dried Tomato Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil plus 2 oz oil8 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
339.9 mg
Proteína
8.4 g
Energia
1098 kJ /
262.4 kcal
Gordura
12.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Pizzazz
7 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Pesto Pizza Dough
4h
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45min
Blueberry Yogurt
13h
Shoofly Cake
1h 45min
Mixed Berry Hand Pies
1h 50min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Chocolate Coconut Milk Custard
15min
Eggnog Snickerdoodles
1h
Peanut Butter
5min