Dispositivos e acessórios
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Preparação 5min
Total 10min
1 jar
Ingredientes
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1274 mg
Proteína
6 g
Energia
1293 kJ /
309 kcal
Gordura
10 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spanish flan
7h 55min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Crème brûlée
7h
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Hot and sour soup
55min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min