![Pasta salad with trout and vegetables Pasta salad with trout and vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A4F5F4B-3BAA-466E-A318-A2838A274958/Derivates/776FB8DE-51B4-4677-B663-F89077120A58.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
- 1 ½ tsp salt
- 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
- 200 g frozen green peas
- 240 g short dried pasta (e.g. penne)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
- 1 garlic clove (see Tips)
- 30 g salted capers, rinsed
- 80 g pitted black olives
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 1 tbsp lemon juice (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1677.1 kJ / 399.3 kcal
- Proteína
- 20.2 g
- Hidratos de carbono
- 35.7 g
- Gordura
- 15.9 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sódio
- 935.7 mg
Receitas alternativas
Minestrone
40min
Cream of mushroom soup
20min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Cream of tomato soup
25min
Omelette
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Potato cakes
45 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Penne and vegetables
35 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min