Thai-style fish cakes

Thai-style fish cakes

3.5 59 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
18 pieces

Ingredientes

  • oil for greasing
  • fresh Kaffir lime leaves stalks removed
    4
  • fresh green beans trimmed, cut into halves
    100 g
  • spring onions/shallots trimmed, cut into pieces
    2
  • white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)
    600 g
  • Thai red curry paste (see Tips)
    100 g
  • coconut cream
    60 g
  • egg white
    1
  • water plus extra as needed
    500 g
  • fresh coriander leaves for garnishing
  • fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing
    1

Nutrição por 1 piece

Energia 178.5 kcal / 749.5 kJ
Proteína 22.1 g
Gordura 8.5 g
Hidratos de carbono 2 g
Fibra 2.8 g
Gordura saturada 3.1 g
Sódio 109.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...