Dispositivos e acessórios
Thai-style fish cakes
Preparação 15min
Total 30min
18 pieces
Ingredientes
-
oil for greasing
-
fresh kaffir lime leaves stalks removed4
-
fresh green beans trimmed, cut into halves100 g
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Thai red curry paste (see Tips)100 g
-
coconut cream60 g
-
egg white1
-
water plus extra as needed500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
109.4 mg
Proteína
22.1 g
Energia
749.5 kJ /
178.5 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Curried sausages and lentils
1h
Thai chilli chicken and basil
30min
Chicken cacciatore
50min
Butter chicken
55min
Beef rendang
1h 55min
Seafood con arroz
45min
Layered lamb curry
1h
Prawn and chicken laksa
40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Thai green chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min