![Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7F583D4-B4AA-4782-A73D-6A55D1871182/Derivates/2d655ced-6257-4b84-b522-a3561e8b706e.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 lemons, divided (1 thin peel only, both juiced)
- 10 - 12 sprigs fresh chives, in pieces
- 5 - 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 8 - 10 sprigs fresh basil, leaves and tender stems
- 2 tsp dried oregano
- 10 - 13 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 8 garlic cloves
- 4 - 6 pinches salt, divided
- 3 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 45 - 56 oz lamb shoulder, bone in (2.5-3.5 lbs.)
- 21 oz water
- 10 ½ oz red new potatoes, scrubbed with skin on
- 9 oz shallots, halved
- 5 oz carrots, sliced in rounds (1 in.)
- 14 oz sweet potato, peeled, cubed (1 in.)
- 8 garlic cloves, peeled
- 2 - 3 pinches fresh ground pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2489 kJ / 595 kcal
- Proteína
- 35.1 g
- Hidratos de carbono
- 30.8 g
- Gordura
- 37 g
- Gordura saturada
- 12.2 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 238.1 mg
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