Dispositivos e acessórios
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
630.8 mg
Proteína
0.5 g
Energia
226.6 kJ /
54.2 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
French onion dip
45min
Boiled Eggs
20min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Creamy Butter Chicken
1h
Pickled red onions
1h 50min
Lemon Garlic White Rice
35min
Lime and ginger dressing
30min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Pizza sauce
30min
Herb and garlic dip
5min
Community fave brown rice salad
55min