Dispositivos e acessórios
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
-
red onions (approx. 240 g), cut into halves2
-
boiling water
-
apple cider vinegar150 g
-
caster sugar50 g
-
sea salt2 tsp
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
630.8 mg
Proteína
0.5 g
Energia
226.6 kJ /
54.2 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Pickled red onions
1h 50min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Chunky guacamole
10min
Grated Cheddar Cheese
5min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Brown rice
50min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Community fave brown rice salad
55min