Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mince Filling
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp fresh rosemary leaves
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 15 g olive oil
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 125 g button mushrooms, quartered
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 125 g water
- 15 g tomato purée
- 10 g Worcestershire sauce
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
Colcannon Mash
- 100 g kale, stalks removed, cut in pieces (2 cm, see tip)
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp fine sea salt
- 550 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 170 g whole milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 spring onion, thinly sliced diagonally, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1978.6 kJ / 472.9 kcal
- Proteína
- 23.7 g
- Hidratos de carbono
- 27.7 g
- Gordura
- 30.3 g
- Gordura saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 1007.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Kedgeree
45min
Shepherd's Pie
1h 40min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chilli Con Carne
35min
Toad in the Hole
1h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Carrot and Swede Mash
20min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Cauliflower Cheese
50min