
Dispositivos e acessórios
Salt-free Vegetable Stock Paste
Preparação 20min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
celery stalks washed, cut in pieces200 g
-
carrots washed, peeled, cut in pieces250 g
-
onions quartered100 g
-
tomatoes washed, cut in pieces100 g
-
courgettes washed, cut in pieces150 g
-
fresh mushrooms washed, halved if large50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only, washed4 sprigs
-
olive oil15 g
Nutrição por 20 g
Energia
18.2 kcal /
76.1 kJ
Proteína
0.5 g
Gordura
0.7 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
0.1 g
Sódio
15.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Love at First Bite
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda