
Dispositivos e acessórios
Rosemary Mashed Root Vegetables
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)200 g
-
sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
dried rosemary to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
Nutrição por 1 portion
Energia
194 kcal /
812 kJ
Proteína
3.3 g
Gordura
5.2 g
Hidratos de carbono
35 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
0.7 g
Sódio
465 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda