![Hungarian goulash Hungarian goulash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/957645C2-00E3-48E8-BB06-473D38B8ED41/Derivates/943EFD1B-AD65-447C-A8B3-704CCD9B5C25.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Proteína
- 30.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.2 g
- Gordura
- 16.6 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sódio
- 720 mg
Receitas alternativas
Chicken cacciatore
50 dk
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Meatloaf with red sauce
1sa 15 dk
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Meatloaf with mushroom sauce
1sa 15 dk
Chilli con carne
45 dk
Beef stroganoff
35min
Beef spezzatino
1h 45min
Beef Burgundy
1h 45min
Hunters' stew
1sa