![Hungarian goulash Hungarian goulash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/957645C2-00E3-48E8-BB06-473D38B8ED41/Derivates/943EFD1B-AD65-447C-A8B3-704CCD9B5C25.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Proteína
- 30.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.2 g
- Gordura
- 16.6 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sódio
- 720 mg
Receitas alternativas
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Tomato basil chicken stew
35min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Chicken San Fernando
55min
Mexican chicken stew
40min
Adobo beef
1h 10min
Beef spezzatino
1h 45min