Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-vide Pork Loin
- 800 g pork loin steaks (approx. 3 cm thick)
- 4 - 8 pinches salt, to taste
- 4 - 8 pinches ground black pepper, to taste
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, halved lengthways
- 2 tsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl), plus extra for cooling
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Chocolate Sauce and Caramelised Pears
- 70 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 10 g balsamic vinegar
- 25 g water
- 2 Tbsp unsalted butter
- 1 Tbsp brown sugar
- 2 pears, peeled, cored, cut in 8 wedges lengthways
- 2 - 3 Tbsp golden rum, to taste (opcional)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2542 kJ / 608 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 34 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 486 mg
Receitas alternativas
Sweet and Sour Pork Ribs
40p
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 min
Hearty Seafood Chowder
1h
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10p
Scandinavian Brunch
Nenhuma avaliação
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Maple-glazed Carrots
45min
Queso Fundido with Chorizo
45min