Dispositivos e acessórios
Pollock in Champagne Sauce
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1177.9 mg
Proteína
71.2 g
Energia
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
15.4 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lamb Spezzatino
1h 45min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min