![Pollock in Champagne Sauce Pollock in Champagne Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b53f288842c9bc9460ef9c294c63b7bd/Derivates/1d2707b140cdc463e0f4450433ffff51ea3f982c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
ou white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Proteína
- 71.2 g
- Hidratos de carbono
- 42.6 g
- Gordura
- 36.8 g
- Gordura saturada
- 15.4 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 1177.9 mg
Receitas alternativas
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Raw Beetroot Soup
5min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Halloween Pumpkin Tart
2 Std.
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Garlic soup
40 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1h 40min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Bucatini amatriciana
45 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min