![Sous-vide Ossobuco Sous-vide Ossobuco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2339 kJ / 559 kcal
- Proteína
- 59 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Gordura
- 24 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 372 mg
Receitas alternativas
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4j 30 menit
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35 phút
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min