Dispositivos e acessórios
Pascualina
Preparação 30min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
Pastry
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
cold water100 g
Filling
-
onions (approx. 300 g), cut into quarters2
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh baby spinach leaves280 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 pinch
-
nutmeg1 pinch
-
sugar1 tsp
-
ricotta (see Tips)200 - 250 g
Assembly
-
eggs6
-
egg beaten, to brush1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
672.8 mg
Proteína
18.3 g
Energia
2448.8 kJ /
583 kcal
Gordura
36.4 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
18.7 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Porcini mushroom risotto
35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Baked falafel kofta
Nenhuma avaliação
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Linzer torte
5h 10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Grisons barley soup
1h 15min
Falafel
25h 30min