Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 36.4 g
- Gordura saturada
- 18.7 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 672.8 mg
Receitas alternativas
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Ciabatta olive sticks
2 Std. 5 Min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Peach and cardamom pie
1 godz. 35 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min