Dispositivos e acessórios
Wok-style curried vegetables
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
curry powder2 tsp
-
brown onion cut into slices (3-4 cm)80 g
-
leek white part only, cut into slices (2-3 cm)300 g
-
carrot cut into julienne200 g
-
sugar snap peas150 g
-
snow peas cut into julienne120 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips200 g
-
soy sauce30 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
526.1 mg
Proteína
5.1 g
Energia
909.4 kJ /
217.4 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
27.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tinolang manok
Nenhuma avaliação
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Creamy miso mushroom udon
45min
Asparagus and saffron risotto
35min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Banana tofu ice cream
10min
Tomato-egg drop soup
20min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h