Dispositivos e acessórios
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1464.7 mg
Proteína
35.8 g
Energia
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
66.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chiang Mai noodles
25min
Hoisin pork bowl
45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Sticky chicken
24h 35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min