Dispositivos e acessórios
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1464.7 mg
Proteína
35.8 g
Energia
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Gordura
5.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
66.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Thai beef salad
1h 15min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Lamb sausage ragu
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Hoisin pork bowl
45min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Caprese hasselback chicken
40min
Pork belly ramen
4h 10min
Warm satay chicken salad
55min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min