![Classic beef burgers (MEATER+®) Classic beef burgers (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11db0425-c513-4006-a402-e7509d82bcb9/Derivates/99947aea-eed5-44ee-b283-b6271fc810d5.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Proteína
- 45.5 g
- Hidratos de carbono
- 39.8 g
- Gordura
- 19.1 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 934.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Traditional sausage rolls
50 Min
Seeded sausage rolls
50 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 分钟
Easy mac and cheese
40 分钟
Classic beef burgers
1 Std.
Mashed potatoes for two
30 Min
Pulled pork burgers
4ч. 20 мин.
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 分钟
Chunky bolognese
50 Min
Beef tacos
25 dk