Dispositivos e acessórios
Classic beef burgers (MEATER+®)
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
934.6 mg
Proteína
45.5 g
Energia
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1sa
Chocolate and chilli tart
25sa
Buffalo chicken wings
50 dk
Steamed rice
25 dk
Pizza dough
1sa
Classic beef burgers
1sa
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 dk
Melon salad with herb and garlic bread
2sa 5 dk
Flaky filo fingers
1sa 30 dk
Lemon meringue cupcakes
1sa 30 dk
Hamburger rolls
2sa 20 dk
Poached eggs with blade cover
30 dk