Dispositivos e acessórios
Classic beef burgers (MEATER+®)
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
934.6 mg
Proteína
45.5 g
Energia
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Southern-style chicken
40min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Classic beef burgers
1h
Sliders with sunflower sauce
40min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Churros
40min
Barbecued pork ribs
28h 10min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Lamb Koftas
1h 30min