Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocolate cake
- 4 eggs, separated
- 100 g sugar
- 125 g dark chocolate (50% cocoa), cut into pieces (2 cm)
- 125 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder (5 g)
- 600 g water
Whipped cream and chocolate ganache filling
- 315 g pouring (whipping) cream, chilled
- 80 g dark chocolate (50% cocoa), cut into pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2863 kJ / 684 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 51 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gravity cake
2h
Summer ice cream cake
4u. 50min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Butter biscuits
50min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Spider cakes
1h 45min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Two-layer chocolate cake
3 Std. 20 Min
Gluten free chocolate brownie
45min
Too easy chocolate cake
50min