Dispositivos e acessórios
Steamed chocolate cake with whipped cream
Preparação 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Chocolate cake
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces (2 cm)125 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing125 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
baking powder (5 g)1 tsp
-
water600 g
Whipped cream and chocolate ganache filling
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)315 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces (2 cm)80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
2863 kJ /
684 kcal
Gordura
51 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Butter biscuits
50min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Victoria sponge cake
1h 20min
Home-style sponge cake
2h 30min
Bread and butter pudding
1h 15min
Chocolate chip cookies
50min
Lemon cake
2h
Gravity cake
2h
Chocolate berry baked Alaska
8h 20min
Triple treat ice cream cake
16h 45min
Too easy chocolate cake
50min
Basic chocolate cupcakes
40min